Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Juan Carlos I se sotmetrà aquest dissabte a una operació de cor

|

- Publicitat -

El rei emèrit espanyol, Juan Carlos I, de 81 anys, se sotmetrà aquest dissabte a una intervenció quirúrgica cardíaca en seguir la recomanació de l’última revisió mèdica anual, segons ha informat la Casa Real. El pare de l’actual rei Felipe VI ingressarà el mateix dissabte a la clínica privada Quirón, a Pozuelo de Alarcón (Madrid), per a la intervenció.

Publicitat

L’operació del rei emèrit estava programada per a finals d’agost des de l’última revisió mèdica que li van fer els passats dies 11 i 12 de juny. Una vegada que s’ha concretat la data de la intervenció, la Casa del Rei ho ha fet públic.

Després de la revisió del juny, el rei Joan Carles ha fet vida normal i fins i tot va participar el passat 9 d’agost en el Campionat de Món de Vela a Finlàndia, en què el seu vaixell, el ‘Bribón Movistar’, va revalidar el títol de campió del món de 6 Metres. Aquesta dada, juntament amb el fet que el pacient ingressarà a la clínica el mateix dia de la intervenció, denota que l’operació en si no és d’alt risc.

El palau de La Zarzuela, en canvi, no ha ofert més detalls sobre l’operació i remet a la informació que l’equip mèdic pugui oferir una vegada hagi finalitzat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió