Dissabte, 6 de març de 2021 - Edició 954
La República

Josep Costa alerta que el TSJC “dinamita” el procés electoral i el vot per correu: “Grotesc!”

El vicepresident del Parlament recorda que molts dels que decideixin votar per correu no sabran què passarà amb el seu vot en funció de la decisió definitiva del TSJC

Àlex Huguet
Àlex Huguet 21/01/2021
Pla mitjà del vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, en roda de premsa. 6 d'octubre del 2020. (Horitzontal)

El vicepresident primer del Parlament de Catalunya, Josep Costa, ha advertit aquest dijous de l’embolic que suposa que el TSJC pugui decidir definitivament si ajorna el 14-F fins al 8 de febrer, i en concret, ha alertat de la situació d’aquells que votin per correu.

En un missatge a través del seu compte de Twitter, Costa ha dit que la decisió del Tribunal “dinamita tot el procés electoral”, i en concret, destarota la decisió de votar per correu de molts ciutadans. “Abans del 5-F, tothom haurà de decidir si votar per correu (milers ho han demanat, i per això ja no podran votar al col·legi) sense saber què passarà amb el seu vot”, ha dit. Una delicada situació que torna a posar en dubte la credibilitat i la manipulació de les institucions espanyoles amb les decisions del Govern català format per independentistes. “Grotesc!”, ha exclamat Costa.