Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Jordi Sànchez renuncia a la militància de Junts per tornar a la Sindicatura de Greuges

L'exsecretari general de Junts s'ha compromès a deixar la militància del partit per assumir la direcció de drets socials del Síndic de Greuges

|

- Publicitat -

L’exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez, serà el nou director de drets socials del Síndic de Greuges de Catalunya, segons ha avançat ‘Vilaweb’ i han confirmat a l’ACN fonts de la sindicatura.

Publicitat

El líder independentista assumirà el càrrec a partir de l’1 de juny. D’aquesta manera tornarà a la institució on ja va treballar entre 2010 i 2015 com a adjunt al síndic Rafael Ribó. Sànchez va abandonar aquesta responsabilitat quan va assumir la presidència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L’actual síndica, Esther Giménez-Salinas, va comunicar el nomenament de l’exsecretari general de Junts a tot el seu equip dilluns. Sànchez s’ha compromès a renunciar a la militància de Junts per assumir el nou càrrec, segons la institució.

L’exsecretari general de Junts ocuparà el lloc d’Aida Covadonga, que ha deixat la plaça vacant després que l’hagin designat nova adjunta de la institució per a la defensa dels drets dels infants i els adolescents.

Et pot interessar  Alerta Solidària avisa de possibles "enganys" amb l'amnistia: "No suposarà cap pas endavant"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió