Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Jordi Pesarrodona i Uriel Bertran es reparteixen la vicepresidència de l’ANC

|

- Publicitat -

L’exregidor de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) Jordi Pesarrodona i l’exdirigent de Solidaritat per la Independència Uriel Bertran es repartiran a parts iguals la vicepresidència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Així ho ha acordat el Secretariat Nacional aquest dissabte després de dos empats en les votacions del conclave que s’ha celebrat a Vilafranca del Penedès i que ha escollit la jurista Dolors Feliu, nova presidenta de l’ANC en substitució d’Elisenda Paluzie.

Publicitat

Segons ha decidit l’entitat, Pesarrodona ocuparà la vicepresidència durant el primer any del mandat del nou Secretariat i Bertran ho farà l’any següent. La decisió s’ha pres després de dues voltes en què ambdós candidats han obtingut unes votacions molt ajustades. El ple constitutiu de la nova cúpula de l’ANC ha escollit també Jordi Domingo com a nou secretari i Josep Pedrol Martí com a tresorer. Ambdós han rebut 42 vots de 60.

Et pot interessar  Aragonès assevera l'ANC: "Una DUI no serviria per a res si no va acompanyada d'un reconeixement internacional"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió