Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Jordà aposta per aprovar un pla plurianual contra els incendis dotat amb 60 MEUR, amb 15 milions per any

|

- Publicitat -

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha apostat aquest dimarts per impulsar un pla plurianual de prevenció d’incendis a Catalunya dotat amb 60 MEUR, amb 15 MEUR per any. En una interpel·lació al Parlament, Jordà ha traslladat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que és necessària aquesta eina i ha avançat que ja està dissenyada. Jordà ha destacat la importància de la prevenció d’incendis més enllà de l’extinció. Jordà ha reclamat “més diners” per la prevenció i ha celebrat la feina feta pels Bombers, Agents Rurals i ADF a l’incendi de Llançà del passat cap de setmana.

Publicitat

De fet, Jordà ha celebrat que a la zona de l’Alt Empordà hi hagués un “mosaic agroforestal” i “franges perimetrals”. Ha apuntat que l’existència d’aquestes pràctiques al Cap de Creus van evitar que no es travessés la cadena de foc i que no es cremessin grans quantitats d’hectàrees.

Et pot interessar  VIDEO | ERC demana un "compromís signat amb calendari" per una amnistia si no és possible aprovar-la abans de la investidura
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió