Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

Ja són 114 casos positius de coronavirus a tot l’Estat

L’Eurocambra suspèn totes les activitats no legislatives pel coronavirus durant tres setmanes

Redacció
Redacció 02/03/2020
Dos mujeres con mascarillas caminan por Barcelona el mismo día en que se confirman nuevos casos de pacientes contagiados de coronavirus en España, en Barcelona (España), a 25 de febrero de 2020. 26 FEBRERO 2020 ENFERMEDAD;VIRUS;WUHAN;CHINA;MASCARILLAS;PROTECCIÓN SANITARIA 2/26/2020

El Ministeri de Sanitat ha actualitzat les dades i xifra ara en 114 el nombre de casos de coronavirus a l’estat espanyol. En un comunicat i després “d’ajustar” les xifres amb les comunitats autònomes, el ministeri ha rebaixat la xifra de 119 que havia donat aquest migdia. Catalunya manté els 15 casos registrats mentre Madrid passa de 32 a 29 i el País Basc, de 12 a 9. La Rioja també en té un de comptabilitzat. La resta de comunitats autònomes mantenen les mateixes dades. Andalusia, 12; Cantabria, 10; Canàries, 7; Astúries, 1; Balerars, 2; Castella i Lleó, 3; Castella-la Manxa, 3; la País Valencià, 15 i Navarra, 1.

Conferències, visites o audiències en comitès a la seu del Parlament Europeu es cancel·len, però es manté el plenari

El Parlament Europeu ha suspès totes les activitats no legislatives pel coronavirus durant tres setmanes. Així ho ha anunciat el president de la institució, David Sassoli, en una roda de premsa aquest dimarts. Conferències, visites o audiències en els comitès parlamentaris a la seu de la cambra es cancel·len, però la celebració del pròxim plenari a Estrasburg es manté. L’Eurocambra tampoc farà missions electorals i limitarà les delegacions a l’exterior. Sassoli ha defensat aquesta mesura de “precaució” perquè encara no hi ha una vacuna contra el coronavirus i pel caràcter “obert” de la institució.

Sassoli ha assegurat que “si la situació canvia” estan disposats a “revisar” aquesta suspensió de les activitats no parlamentàries.

Relacionats