Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Iturgaiz obre la porta de la coalició amb Cs a Vox

Gir cap a l’extrema dreta del PP en un intent a la desesperada per intentar augmentar la representació

Redacció
Redacció 24/02/2020

Iturgaiz – El Triler – demana el vot als simpatitzants de Vox perquè el PP basc defensarà “moltes de les coses que defensen”

El cap de llista de la coalició electoral entre el PP i Cs de cara a les eleccions basques del 5 d’abril, Carlos Iturgaiz, ha demanat als votants de Vox que votin la seva candidatura perquè, segons ha garantit, els populars “defensaran moltes de les coses que defensen”.

A més a més, ha destacat la coalició amb Cs a l’Estat, davant d’un govern de Pedro Sánchez, ha subratllat, “que el que vol és trencar la unitat d’Espanya”, i també al País Basc, on hi ha un executiu que ha estat “un desastre” amb “el que està passant amb la gestió a Zaldibar, o el cas Miguel, que ha esquitxat de corrupció el PNB”.

Iturgaiz mira cap a l’extrema dreta

En declaracions als mitjans de comunicació, Iturgaiz ha afirmat que, “lògicament”, demanarà a tots aquests votants que en el seu moment “votaven el PP”, i que van decidir votar altres candidatures, entre les quals ha citat Vox, que els votin.

Per això, ha garantit a “la gent que ha votat Vox”, que “amb Carlos Iturgaiz, i amb aquesta coalició”, es defensaran “moltes de les coses que defensen i, sens dubte, estaran còmodes en la defensa d’Espanya”.