Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Indignació davant la cimera francoespanyola a Barcelona: les xarxes reclamen un acte de protesta

|

- Publicitat -

La darrera provocació de Pedro Sánchez, anunciant la celebració d’una cimera francoespanyola poc després de les seves declaracions que donaven per “acabat” el procés independentista, i assegurant que servirà com a “prova” de la fi del procés, ha generat malestar i indignació a les xarxes socials. Molts usuaris, entre ells Josep Lluís Alay, historiador i cap de l’oficina de Puigdemont, han reclamat l’organització d’una protesta en contra la cimera per mostrar als dos estats catalanòfobs que no són benvinguts i que les seves accions contra Catalunya no resten impunes a la memòria de la gent, així com per desmentir Sánchez demostrant que l’independentisme continua en peu.

Publicitat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha comunicat estar estudiant aquesta possibilitat, malgrat que el temps de marge fins a la celebració de la cimera, que tindrà lloc el pròxim 19 de gener, és ajustat.

Et pot interessar  L'ANC acusa el Govern d'Aragonès d'estar "instal·lat en el frau democràtic, la covardia i el col·laboracionisme"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió