Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

[IMPORTANT] La sentència del TGUE sobre la immunitat de Puigdemont, Comin i Ponsatí es farà pública el 5 de juliol

El mateix dia s'emetrà el veredicte sobre la negativa del Parlament Europeu a defensar els tres eurodiputats

|

- Publicitat -

La sentència del Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) sobre la immunitat dels eurodiputats de Junts per Catalunya Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí es farà pública el cinc de juliol a dos quarts de deu del matí, segons ha anunciat l’expresident de la Generalitat al seu compte de Twitter. El mateix dia es donarà a conèixer el veredicte del TGUE sobre una altra qüestió relacionada amb els tres eurodiputats independentistes catalans, que és la negativa del Parlament Europeu a defensar-los.

Publicitat

L’actuació processal es va celebrar els dies 24 i 25 de novembre i la defensa va argumentar la “manca d’imparcialitat” en tots els processos, mentre que l’Eurocambra va justificar la seva actuació. L’advocat dels independentistes, Gonzalo Boye, va assegurar que havia existit “persecució política”, mentre que els advocats del Parlament Europeu van apuntar que s’havia tingut un comportant “extremadament correcte” amb els dirigents.

Et pot interessar  Puigdemont avisa l'Estat espanyol que la repressió contra l'independentisme "tindrà un càstig sever": "No els l'estalviarem"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió