Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

[Imatge] L’acció de Greenpeace pel Dia Internacional dels Drets Humans que Pedro Sánchez s’ha afanyat a frenar

“Pedro, no et passis els drets humans per l’arc del triomf. No més armes per a matar civils”. Amb aquest missatge -en una lona gegant amb la fotografia del president […]

Redacció 10/12/2018
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, amb el rei Felip VI, al Palau de Marivent / ACN

“Pedro, no et passis els drets humans per l’arc del triomf. No més armes per a matar civils”. Amb aquest missatge -en una lona gegant amb la fotografia del president del Gobierno, Pedro Sánchez, penjada de l’arc de la Victòria (a Madrid)- han volgut retreure els activistes de Greenpeace la vulneració dels drets humans per part de l’Estat espanyol el mateix dia que es commemora el 70è aniversari del seu dia internacional. I és que per tots és sabut que el Gobierno de Sánchez, amb l’ajuda de la monarquia espanyola, ven armes a l’Aràbia Saudita que acaben sent utilitzades contra civils a la guerra del Iemen.

Un cop penjada la pancarta, s’han desplaçat fins a l’indret agents de la Policia Nacional (juntament amb els Bombers) i de la Municipal de Madrid, que han identificat els activistes i han retirat la pancarta amb una grua.

Acció de Greenpeace pel dia internacional dels drets humans

Acció de Greenpeace pel dia internacional dels drets humans