Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1186
La República

[Imatge] La imatge que demostra que aquest 11-S pot ser un altre èxit

Cada cop costa més trobar una samarreta oficial de l’ANC per anar a la manifestació d’aquest 11 de setembre que pretén omplir la Diagonal de Barcelona, un fet que podria […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/09/2018
Cartell d'una paradeta de l'ANC que indica on es poden trobar samarretes

Cada cop costa més trobar una samarreta oficial de l’ANC per anar a la manifestació d’aquest 11 de setembre que pretén omplir la Diagonal de Barcelona, un fet que podria indicar que la Diada d’enguany serà un altre cop un èxit aclaparador.

De fet, a molts establiments s’ha esgotat i les xarxes socials, especialment els grups de WhatsApp, van plens d’indicacions d’on es poden trobar.

Una de la prova d’això és que la seu nacional de l’Assemblea de l’ANC a Barcelona ha estat col·lapsada tot el dia. Fins i tot, al matí, la cua de gent que pacientment esperava per adquirir la seva samarreta feia la volta a l’illa. La fotografia que ara us mostrem és de pocs minuts després de dos quarts de vuit de la tarda.

Durant el dia hi ha hagut diferents paradetes repartides arreu del territori. La República ha pogut parlar amb la que es troba a plaça Universtat de Barcelona i a les set de la tarda les samarretes femenines s’havien acabat.

Així està la seu nacional de l’ANC aquesta tarda:

La cua a l'ANC per aconseguir una samarreta

La cua a l’ANC per aconseguir una samarreta