Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

[Imatge] Amb aquest gest obscè ha homenatjat les víctimes l’empresari alemany que demanava presó per Torrent

La concentració espanyolista a Plaça Catalunya que ha aclaparat els actes d’homenatges a les víctimes del 17-A, ha recollit un bon grapat de coneguts unionistes que s’han fet un nom […]

Gerard Sesé 17/08/2018
Karl Jacobi, empresari ultranacionalista

La concentració espanyolista a Plaça Catalunya que ha aclaparat els actes d’homenatges a les víctimes del 17-A, ha recollit un bon grapat de coneguts unionistes que s’han fet un nom gràcies als seus exabruptes, sortides de to i declaracions catalanofòbiques.

Un dels exemples és Karl Jacobi, l’empresari alemany que durant un àpat amb el Círculo Eqüestre va demanar presó per a tot el Govern independentista i el mateix president del Parlament, Roger Torrent, que presidia la conferència.

Jacobi, un empresari que ha estat denunciat per tenir treballadors sense contracte, fer comentaris masclistes a les seves treballadores, tenir vincles amb l’Opus Dei, ser addicte als cotxes d’època i ser un molt mal músic s’ha mostrat tal com és a la manifestació d’avui.

Alçant els braços i fent el gest obscè que es podria traduir com un “que us follin” s’ha caçat a Jacobí. Un gran homenatge i respecte a les víctimes, sí senyor.