Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Graupera denuncia que han cancel·lat la seva participació en un debat d’alcaldables per pressions polítiques

El candidat a l’alcaldia per Barcelona és Capital – Primàries (BCAP),  Jordi Graupera, ha carregat via Twitter contra la Taula del Tercer Sector per haver cancel·lat la seva invitació a […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 16/04/2019
Jordi Graupera, en una imatge d'arxiu

El candidat a l’alcaldia per Barcelona és Capital – Primàries (BCAP),  Jordi Graupera, ha carregat via Twitter contra la Taula del Tercer Sector per haver cancel·lat la seva invitació a participar en un debat dels alcaldables a la capital catalana sobre polítiques socials el pròxim 25 d’abril. “Ens hi havien convidat. Ens hi han desconvocat. Han rebut la trucadeta dels partits”, ha escrit Graupera, per a criticar que “està tothom acostumat a dominar la societat civil, també al tercer sector”. “Ho desmuntarem tot. I quanta por, quina poca confiança en ells mateixos. No són prou forts per fer-nos callar”, ha etzibat. No és el primer cop que Graupera denuncia que no se’ls convida als debats importants a la ciutat.

Al seu torn, la Taula del Tercer Sector ha explicat a La República que la primera invitació a Graupera va ser un “error” seu pel qual ja li han demanat disculpes. Via Twitter, també han contestat al candidat assegurant que “no hem rebut cap trucada de cap partit polític”. “Som una entitat no partidista. Lamentem l’error de la convocatòria però l’elecció respon a criteris objectius de representació parlamentària, com s’apliquen a la majoria de debats”, han sentenciat per a instar-lo a “poder compartir visions de la ciutat” amb la seva candidatura en “la trobada que et vam demanar fa uns dies”.

AMPLIACIÓ.- Graupera ha respost a les explicacions de la Taula pel Tercer Sector apuntant que “l’excusa no se sustenta”.