Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Grau acusa Colau i Collboni d’invertir als barris en funció de si els voten i posa Sarrià d’exemple

Ciutadans fa una crida a la mobilització el 28-M: "L'abstenció no és favorable per ningú, és una mostra de desafecció"

|

- Publicitat -

La candidata de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, ha acusat el govern d’Ada Colau i Jaume Collboni d’invertir als barris en funció de si els voten. Des del districte de Sarrià Sant Gervasi, la diputada ha posat d’exemple la reforma del carrer Balmes. “No entenem com es pot prometre eternament als veïns d’aquest barri que es farà una obra i ni tan sols fer el gest de posar-ho al pressupost”, ha lamentat.

Publicitat

“Per a Colau i el seu soci Jaume Collboni aquest barri no és el més prioritari, deuen pensar que els voten poc i que, per tant, invertirà ‘la tieta Rita'”, ha ironitzat Grau. A parer seu, el Consistori “discrimina” els diferents barris en funció “de si els voten o no”.

Preguntada per les enquestes publicades els darrers dies, la candidata ha criticat els sondejos “teledirigits” i ha fet una crida a la mobilització. “Els elevats graus d’indecisió i abstenció no són favorables a ningú. Són una mostra de desafecció política i manca de confiança en la política”, ha apuntat. “La indecisió i l’abstenció pot ser una reacció normal, però no pot ser mai una solució”, ha avisat.

Grau, que ha celebrat aquest dilluns un acte amb dones del partit a Madrid, ha aprofitat també per criticar a l’alcaldessa de Barcelona per voler monopolitzar el feminisme. “Colau i Irene Montero encarnen unes opcions polítiques que han segrestat el feminisme, si no penses com elles en el que sigui t’apliquen la cultura de la cancel·lació”, ha asseverat. “Ciutadans, com a partit liberal, combat això des del seu naixement”, ha manifestat.

Et pot interessar  Acusacions i retrets, la tècnica de la campanya electoral d'Anna Grau, la candidata de Ciutadans a Barcelona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió