Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Fernàndez va a buscar vots a les entitats andaluses

El candidat del PP demana emular el canvi que va aconseguir Moreno a la Junta d’Andalusia

Avatar
Agències 08/02/2021
El candidat del PP, Alejandro Fernández, amb el president de la Junta de Andalucia, Juan Manuel Moreno, per videoconferència | EP

El president de la Junta de Andalusia, que governa amb el suport de VOX, ha estat telemàticament present, aquest dilluns, en una trobada del candidat del PP, Alejandro Fernández, amb les entitats andaluses de Catalunya. Fernández ha demanat emular l'”alternança” que va aconseguir el president de la Junta d’Andalusia, Juan Manuel Moreno, després dels governs socialistes andalusos.

Ha dit que a Catalunya serviria per generar el primer govern sense presència de nacionalisme i independentisme, perquè és l’única comunitat on sempre ha governat la mateixa ideologia, en solitari o tripartit, i ha recordat que el País Basc va formar un govern no nacionalista quan el socialista Patxi López va acceptar el suport del PP. El candidat ha animat els catalans d’origen andalús a votar-lo el 14 de febrer: “Teniu una oportunitat de traslladar aquesta aposta per la convivència que sempre heu defensat en les vostres entitats”.