Diumenge, 17 d'octubre de 2021 - Edició 1179
La República

[Exclusiva-Vídeo] Així va perseguir amb una barra de ferro l’espanyolista violent al republicà que va ferir amb un ganivet

Tot just ahir us explicàvem la greu agressió que va patir Jordi Casas Nin, veí d’Arenys de Mar, per part d’un espanyolista que arrencava llaços grocs. L’unionista va trencar una […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 17/08/2018
L'agressor amb ganivet a Arenys de Mar

Tot just ahir us explicàvem la greu agressió que va patir Jordi Casas Nin, veí d’Arenys de Mar, per part d’un espanyolista que arrencava llaços grocs. L’unionista va trencar una dent i va ferir al braç amb un ganivet al republicà després de ser preguntat sobre el perquè de la seva acció. Malgrat això, Jordi Casas el va seguir per a poder donar la localització exacta del nacionalista espanyol als Mossos.

Avui, l’agredit, ha tornat a contactar amb La República per a oferir-nos, en exclusiva, un parell de vídeos, els dos que va fer per no perdre de vista l’agressor, anomenat Pedro. A les imatges es pot veure com a part de córrer darrere d’ell, també l’insulta i l’increpa.


Jordi Casas vol explicar la seva història perquè altres catalans “no tinguin por” tant a l’hora de denunciar com d’aconseguir identificar els agressors.

Tanmateix, també ens ha ofert la denúncia que ha presentat als Mossos per a conscienciar a tothom que pateixi una agressió per part de l’unionisme espanyol (convocat a sortir al carrer de la mà de Ciudadanos) a denunciar.

Denúncia de Jordi Casas a l'agressor espanyolista

Denúncia de Jordi Casas a l’agressor espanyolista