Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Esquerra aposta per un govern independentista a la Bisbal d’Empordà amb Junts i la CUP

L'actual alcalde i candidat d'ERC, Enric Marquès, argumenta que la voluntat de la ciutadania és que hi hagi un govern d’unitat independentista a la Bisbal

|

- Publicitat -

Esquerra Republicana aposta per fer un govern independentista a la Bisbal d’Empordà, amb la CUP i Junts. Els republicans van ser la força més votada el passat 28-M, per davant del PSC, però van quedar empatats a regidors, quatre cadascun.

Publicitat

L’actual alcalde i candidat d’ERC, Enric Marquès, assegura que des del partit entenen els resultats finals —amb l’abstenció que hi va haver— com un missatge per fer un executiu municipal d’unitat independentista. Ara, els republicans necessiten el suport de la CUP, previsible ja que hi ha pactat els darrers vuit anys, però també el de Junts, que ha estat a l’oposició i que estrenava cap de llista, Eva Rovira, que ha mantingut els tres regidors que tenia la formació.

De fet, la clau de volta del pròxim govern recau en Junts-Compromís per la Bisbal que també té la proposta d’Òscar Aparicio, cap de llista del PSC que opta a l’alcaldia després de treure quatre regidors. Aparicio, en declaracions a l’ACN apostava per un canvi a la Bisbal pactant amb en Junts i Tots per la Bisbal.

Et pot interessar  Més repressió: un independentista a judici per arrencar un cartell del PP a Vic durant la campanya electoral
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió