Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Espadaler converteix Illa en el nou Duran i Lleida

Considera que és la millor garantia per fer que Catalunya funcioni

Redacció 05/01/2021

El secretari general d’Units per Avançar reitera el compromís amb el PSC i agraeix la “coherència” d’Iceta per poder repetir com a diputat

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha manifestat que l’actual ministre de Sanitat i presidenciable dels socialistes a les eleccions del 14-F, Salvador Illa, és “la millor garantia” per fer que Catalunya “funcioni”. Ha recordat que aquest és també l’objectiu de la seva candidatura, que orienta “tots els seus esforços” a convèncer aquelles persones que comparteixen la necessitat d’un canvi de rumb del Govern. “Illa és l’única alternativa real i realista”, ha subratllat. Espadaler ha reiterat el compromís amb l’acord de col·laboració electoral i de legislatura amb els socialistes i ha agraït “la coherència” del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que va cedir la seva posició al capdavant de la llista.

Units per Avançar ha convocat aquest dimarts els candidats i candidates que s’incorporen en nom seu a la candidatura del PSC. La trobada ha tingut lloc al Parc de la Ciutadella, davant del Parlament de Catalunya i s’hi han sumat Oriol Molins, president del Comitè directiu i Helena Isábal, presidenta del Consell Nacional.

 

Per fer efectiu “el canvi”, Units per Avançar ha programat nombrosos contactes, tant presencials com telemàtics, amb sectors socials i econòmics preocupats “pel desgovern i pel desgavell que representa l’actual Govern”. En opinió d’Units, la capacitat de gestió, “la predisposició per al diàleg i la solvència” demostrada per Illa constitueixen la millor garantia, per damunt “d’ideologies i de sentiments”.