Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de juliol del 2024
Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de juliol del 2024

Esclat i Bonpreu dediquen “l’arrodoniment solidari” de gener a La Bressola

|

- Publicitat -

El febrer de 2019 el Grup Bon Preu va posar en marxa a tots els establiments Bonpreu i Esclat l’arrodoniment solidari per col•laborar amb diferents projectes solidaris. Els clients poden arrodonir a l’alça, si així ho volen, l’import de les compres realitzades amb targeta i així fer microdonacions per col·laborar amb causes socials.

Publicitat

Algunes de les entitats amb les quals han col·laborat des que la inciativa es va posar en marxa son Casal dels Infants, Save the Children, Fundació Amics de la Gent Gran o Oncolliga. En alguns casos també s’han destinat aquests recursos a la protecció de la llengua catalana, com quan es va fer l’arrodoniment solidari a favor de Plataforma per la Llengua.  Els fons que es recapten amb les donacions es destinen íntegrament a l’entitat amb la qual es col·labora en cada moment.

Aquest gener de 2023 l’arrodoniment solidari va destinat a La Bressola,  la xarxa d’escoles associatives que practiquen la immersió lingüística en català a les comarques de la Catalunya del Nord.  Així, amb cada compra pagada amb targeta en un establiment Bonpreu i Esclat, els clients tindran l’oportunitat de fer la seva aportació al projecte de les escoles en català nordcatalanes. L’aportació mínima és de 10 cèntims d’euro i aquesta es pot incrementar en funció de l’import total de la compra.

No és el primer cop que el Grup Bonpreu col·labora amb La Bressola. El novembre de l’any 2005 l’empresa va signar un acord de col·laboració tant amb La Bressola com amb l’associació Amics de la Bressola

 

 

Et pot interessar  Nova discriminació lingüística a Palma: una doctora nega l'atenció a un pacient catalanoparlant
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut