Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Escandalós article d’Intereconomía contra l’home que va ajudar a morir la seva dona: “Firmó un manifiesto por la liberación de Otegi”

El titllen "d'activista de ultraizquierda" i qüestionen "el momento de tomar la decisión, en plena campaña electoral"

|

- Publicitat -

Escandalós article d’Intereconomía contra Ángel Hernández, l’home que va ajudar a morir la seva dona, Maria José Carrasco, malalta des de feia anys d’esclerosi múltiple. I és que el mitjà ha cregut convenient publicar que Hernández -de qui diuen que va ser “activista de ultraizquierda”- va signar el 2015 la declaració presentada a Brussel·les a favor de “la liberación del etarra Arnaldo Otegi” i “el final de la política de alejamiento, como paso previo a la excarcelación temprana de los presos vascos”.

Publicitat

Al titular, es refereixen a ell com “el hombre que ‘ayudó a morir’ a su mujer”, entrecomillant l’acció per jutjar-la públicament sense cap mena de remordiment. I, a més, s’han atrevit a qüestionar “el momento de tomar la decisión, en plena campaña electoral” i han dit que “el objetivo de la concentración [convocada la setmana pasada, en suport a Hernández, per l’associació Derecho a Morir Dignamente] no era otro que presionar a los políticos para regular la mal llamada ‘muerte digna’”.

 

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió