Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Escandalós article d’Intereconomía contra l’home que va ajudar a morir la seva dona: “Firmó un manifiesto por la liberación de Otegi”

Escandalós article d’Intereconomía contra Ángel Hernández, l’home que va ajudar a morir la seva dona, Maria José Carrasco, malalta des de feia anys d’esclerosi múltiple. I és que el mitjà […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 09/04/2019
Una captura de pantalla de l'article d'Intereconomía

Escandalós article d’Intereconomía contra Ángel Hernández, l’home que va ajudar a morir la seva dona, Maria José Carrasco, malalta des de feia anys d’esclerosi múltiple. I és que el mitjà ha cregut convenient publicar que Hernández -de qui diuen que va ser “activista de ultraizquierda”- va signar el 2015 la declaració presentada a Brussel·les a favor de “la liberación del etarra Arnaldo Otegi” i “el final de la política de alejamiento, como paso previo a la excarcelación temprana de los presos vascos”.

Al titular, es refereixen a ell com “el hombre que ‘ayudó a morir’ a su mujer”, entrecomillant l’acció per jutjar-la públicament sense cap mena de remordiment. I, a més, s’han atrevit a qüestionar “el momento de tomar la decisión, en plena campaña electoral” i han dit que “el objetivo de la concentración [convocada la setmana pasada, en suport a Hernández, per l’associació Derecho a Morir Dignamente] no era otro que presionar a los políticos para regular la mal llamada ‘muerte digna’”.