Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

ERC celebra l’alta participació a Catalunya: “No ens espanta ni la repressió ni l’auge del feixisme”

Primera valoració d’ERC al sondeig de TV3 que apunta a una victòria dels republicans a Catalunya aquest 28-A. Han sortit al faristol del Pavelló de l’Estació del Nord a Barcelona […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 28/04/2019
Sabrià i Vilalta, reaccionant al sondeig de TV3 aquest 28-A

Primera valoració d’ERC al sondeig de TV3 que apunta a una victòria dels republicans a Catalunya aquest 28-A. Han sortit al faristol del Pavelló de l’Estació del Nord a Barcelona Sergi Sabrià i Marta Vilalta, que han celebrat l’alta participació a Catalunya durant aquests comicis, titllant-la d'”històrica”. “Queda clar que a Catalunya no ens espanta ni la repressió ni l’auge del feixisme”, ha dit Vilalta, que ha celebrat que “la ciutadania de Catalunya sempre hi és”. “Això anava de defensar la democràcia, fer que tornin a parlar les urnes”, ha afegit, per a reivindicar la formació com “independentistes, republicans, però sobretot demòcrates”.

Sobre els resultats provisionals, s’han mostrat prudents i han decidit no comentar-los a l’espera dels oficials. “Forgem victòries a les urnes i avui estem convençuts que ho tornarem a fer”, ha apuntat Vilalta. També ha explicat que han pogut parlar telefònicament amb Oriol Junqueras i Raül Romeva, que -segons ha dit- estan “expectants però també molt animats i confiats amb el que pugui sortir”. Per acabar, han agraït la feina de militants i simpatitzants com a apoderats i interventors a peu d’urna.

Relacionats