Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Els zombies conquereixen el poble espanyol

El Survival Zombie arriba per primera vegada a la ciutat de Barcelona i més en concret al Poble Espanyol el 12 i 13 d’octubre de les onze de la nit […]

Redacció
Redacció 20/09/2018
Una imatge del que serà el Survival Zombie al Poble Espanyol / ACN

El Survival Zombie arriba per primera vegada a la ciutat de Barcelona i més en concret al Poble Espanyol el 12 i 13 d’octubre de les onze de la nit a les cinc del matí. El recinte acollirà l’exitós real game, en l’edició 222 de la seva història, que integra proves, teatre interactiu, activitat física, diversió i enginy. Els assistents hauran d’anar superant les proves plantejades pels actors sense ser atrapats pels zombis. Si cauen a les seves mans, es convertiran en un d’ells i qui vulgui podrà passar per l’equip de maquillatge, format per 50 persones, i viure l’experiència de ser zombi de la manera més realista possible. Com han destacat els organitzadors, els participants es convertiran en protagonistes de la seva pròpia aventura de terror.

Survival Zombie és el projecte estrella de World Real Games, una empresa de l’any 2010 amb la voluntat de crear formes d’oci alternatiu realistes i impactants. L’esdeveniment acumula ja 221 edicions a l’estat espanyol. Durant l’any 2017 va rebre un total de 150.000 jugadors i s’ha celebrat ja tres edicions del Creuer Zombi i ha arribat a països com Mèxic, Colòmbia i Perú. De Catalunya, ha havia passat per exemple a l’Hospitalet de Llobregat.

Relacionats