Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Els veïns d’Errenteria decoren la plaça on Albert Rivera farà un míting aquest matí

“En marxa per la llibertat” és el títol del míting que avui farà Cs a Errenteria, un municipi proper a Donosti. La provocació del partit taronja al tranquil poble, s’ha girat en contra seva. […]

Redacció 14/04/2019
Twitter

“En marxa per la llibertat” és el títol del míting que avui farà Cs a Errenteria, un municipi proper a Donosti. La provocació del partit taronja al tranquil poble, s’ha girat en contra seva. Ahir els veïns de la plaça on es farà l’acte van decorar les seves façanes amb llaços grocs i pancartes antifeixistes.

La candidata de Cs per Barcelona, Inés Arrimadas s’ha despenjat de l’acte, on hi assistiran Albert Rivera, el filòsof Fernando Savater, la candidata de la formació al Parlament Europeu, Maite Pagazaurtundúa, i Joan Mesquida, candidat al Congrés per Balears.

Entre les pancartes que s’han penjat, n’hi ha d’al·lusives al nom amb el qual Albert Rivera s’ha registrat a la llista electoral amb la que concorrerà al CongresoAlberto Carlos Rivera. La pancarta resa: “Alberto Carlos no vengas a tocarlos“. L’acte a la plaça de los fueros d’Errenteria forma part de l’ofensiva contra els nacionalismes que està duent a terme el partit d’Albert Rivera.