Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Els tripijocs d’Ok Diario: Centenars de milers d’euros rebuts de governs del PP

Diferents campanyes de publicitat d’organismes com la Junta de Castella i Lleó sumen 270.000 euros de donacions a l’editora del diari d’Eduardo Inda

Redacció 15/07/2021

Les clavegueres de l’estat segueixen vivint al seu aire, ajudant-se entre ells per subvencionar la sagrada unidad de España. En el cas d’OK Diario s’ha revelat que diferents direccions del PP, siguin consistoris, governs autonòmics o diputacions, han afavorit el diari d’Inda amb campanyes de publicitat que han arribat a donar 270.000 euros. És el cas de la Junta de Castella i Lleó, la Diputació d’Almeria, l’Ajuntament de Màlaga o el d’un municipi de Madrid, Boadilla del Monte.

Així ho explica El Salto, que després de fer un rastreig a la Plataforma de Contractació del Sector Públic, els butlletins autonòmics i els comptes de diferents municipis ha tret els draps bruts. A més, el digital recorda que el 2016 que l’editora d’OkDiario, anomenada Dos Mil Palabras S.L, ja va rebre 300.000 euros d’un “préstec” participatiu de l’Empresa Nacional d’Innovació.