Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Els sindicats illencs protesten contra la nova llei educativa 

|

- Publicitat -

Els sindicats educatius de les Illes Balears han tornat a expressar el seu rebuig a la nova llei educativa espanyola, la LOMLOE, segons informa el diari Ara. Des de final del curs passat, reclamen que es posposi l’aplicació d’aquesta nova norma i critiquen les presses.

Publicitat

Davant aquest panorama, la Junta de Personal Docent no Universitari de Mallorca —agrupa tots els sindicats educatius— ha convocat aquest dimarts amb una mobilització al Parlament balear a les 13 hores, a què ha convocat a participar tots els docents de l’arxipèlag. No només hi haurà concentracions a Mallorca: els docents de Menorca i Eivissa també protestaran a les respectives delegacions territorials d’educació, i a Formentera, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. A més, han convocat una aturada als centres educatius entre les 12 h i les 14 h.

El malestar l’ha generat, principalment, que s’hagi començat a aplicar a correcuita la nova llei i el nou sistema d’avaluació. Tot i que el conseller Martí March va decidir flexibilitzar-los, la comunitat educativa no s’ha fet enrere i mantenen les protestes.

 

Et pot interessar  Prop d'un milió d'alumnes d'infantil, primària i ESO tornen a les aules en un primer dia de curs marcat per la vaga
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió