Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Els rèdits de la catalanofòbia: Jusapol arrasa a les eleccions sindicals de la Policia Nacional

|

- Publicitat -

Els seus membres han insultat Carles Puigdemont a Waterloo o han agredit independentistes que protestaven contra una manifestació seva a Barcelona per a celebrar la brutalitat contra els votants de l’1-O. En els darrers temps, Jusapol s’ha donat a conèixer per la seva catalanofòbia -lloada per partits polítics com Cs i (com no) per la caverna mediàtica- i, potser per això, ara ha arrasat a les eleccions sindicals de la Policia Nacional: Jupol, el sindicat que han impulsat, ha superat als sindicats tradicionals del cos en els comicis celebrats aquest 19 de juny per a conformar el Consell de la Policia.

Publicitat

Segons ha avançat ‘Confidencial Digital’, Jupol ha obtingut 26.179 vots (dels més de 55.000 efectius, han votat uns 40.000) entre els policies de l’Escala Bàsica, aconseguint així més del 60% de vots en aquest escalafó. En uns comicis on s’ha presentat per primer cop, en l’Escala de Subinspecció (subinspectors) també ha estat el sindicat més votat i, pel que fa a l’Escala Executiva (inspectors en cap i inspectors), Jupol ha quedat en segona posició.  En l’Escala Superior (comissaris i comissaris principals) ha obtingut els seus pitjors resultats, amb el quart lloc. Així, Jupol hauria de comptar amb vuit dels catorze llocs de vocals sindicals que hi ha al Consell de la Policia, l’òrgan de representació de la plantilla del cos de seguretat de l’Estat.

Et pot interessar  Abascal fa una crida a "no resignar-se" entre "una comunista psicòpata i perillosa" com Colau i un "progre" com Collboni
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió