Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

Els disbarats i la mala fe de Forqué contra Catalunya fan esclatar les xarxes

|

- Publicitat -

L’actriu espanyola, Verónica Forqué, ha indignat els internautes catalans, que en les últimes hores comparteixen i comenten massivament a les xarxes una intervenció seva de dissabte a la nit al Sálvame Deluxe de Telecinco en què desbarra sobre Catalunya i l’espanyol. És un fragment de només 30 segons farcit de mentides i mala fe: “Estamos para abrir fronteras. Habla catalán si quieres pero habla un buen español también. Que conozco mucha gente joven catalana que no sabe hablar español. Esto me parece un atraso”. Un dels contertulians del programa, Kiko Matamoros, s’afegeix als despropòsits i sentencia que fins i tot els que han estat formats a Catalunya desconeixen la història d’Espanya. En la mateixa entrevista Forqué també es declara consumidora diària de marihuana. D’aquí potser els seus deliris.

Publicitat

El vídeo, que s’ha fet viral, ha estat àmpliament comentat. L’escriptora Marta Rojals ha escrit al seu perfil de Twitter: “La mare del Tano, el castellà es troba en la situació més privilegiada i expansiva des de Franco i encara els sembla poc. Vull viure en aquestes realitats paral·leles”.

Et pot interessar  Plataforma per la llengua demana a Espanya que "faci els deures" per aprovar l'oficialitat del català a la Unió Europea
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió