Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Els conductors de VTC tradicionals amenacen amb noves mobilitzacions

L'Associació VTC Gran Turisme lamenta els efectes de la nova norma que deixa 400 vehicles sense llicència a Barcelona

|

- Publicitat -

Els conductors de vehicles que fan servir llicències de lloguer amb conductor (VTC) però que no formen part de plataformes com Uber han tornat a lamentar els perjudicis que els provoca la regulació del sector a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Publicitat

En un comunicat publicat aquest dimarts, l’Associació VTC-Gran Turisme ha carregat contra les administracions per entregar “només” 365 autoritzacions de VTC tradicionals des d’inicis d’any, deixant sense possibilitat de treballar a la capital catalana 400 vehicles degut a “l’exigent filtre imposat” per restringir l’entrada de vehicles de plataformes. En el mateix comunicat, l’entitat ha anunciat que celebrarà una assemblea a Foment del Treball el 12 d’abril per planificar noves manifestacions.

Els conductors han tornat a exigir a l’AMB que no els consideri com a plataformes digitals perquè no són el mateix que Uber, Cabify o Bolt. “Demanem ser categoritzats fora de l’àmbit VTC plataforma amb una regulació adient a la nostra activitat”, han afegit. A més, han criticat que els professionals amb autorització no treballen amb normalitat perquè la Guàrdia Urbana els inspecciona per saber si compleixen “amb uns dies de festa absurds” fet que dona “mala imatge”.

D’altra banda, l’entitat ha assegurat que hi ha flotes de cotxes particulars utilitzats per agències de viatges com In Out Barcelona que fan visites turístiques per Barcelona i tot Catalunya, “en vehicles sense llicència ni assegurança pel transport de passatgers”.

Davant d’aquesta situació, l’Associació VTC-Gran Turisme afirma que tirarà endavant “repetides manifestacions pels carrers de Barcelona” fins que se’ls escoltin.

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió