Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Els comuns emplacen l’independentisme a retirar la confiança a Borràs i demanen la seva dimissió

El portaveu d’En Comú Podem considera “una presa de pèl” com ha abordat el cas de Juvillà i demana que plegui

Agències 08/02/2022
El portaveu d'En Comú Podem al Parlament, David Cid, oferint una roda de premsa Data de publicació: dimarts 08 de febrer del 2022, 13:12 Localització: Barcelona Autor: Gerard Artigas

El portaveu d’En Comú Podem al Parlament, David Cid, ha demanat la dimissió de la presidenta de la cambra, Laura Borràs, per com ha afrontat la retirada de l’escó de Pau Juvillà. “La presidenta del Parlament no pot continuar exercint les seves funcions i ha de dimitir perquè se li ha escapat la gestió del Parlament de les mans”, ha valorat en una roda de premsa.

Cid ha reclamat a ERC i la CUP-NCG que “retirin la confiança” a Borràs i ha considerat “una presa de pèl” com ha abordat el cas de Juvillà. “No és possible que no es convoqui un diputat al ple i que això no sigui informat a la secretària general ni a la presidenta del Parlament i, si és així, és una nova mostra que se li ha escapat la gestió de la cambra de les mans”, ha insistit.

“És el mateix que va fer amb les llicències d’edat”, ha dit, en referència a la possibilitat que tenen els treballadors de la cambra de cobrar sense treballar els últims anys de la seva vida professional. A més, ha exigit “una explicació amb llums i taquígrafs” a la presidenta i que no s’escudi en una Junta de Portaveus “a porta tancada”.