Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Els col·lectius per la concessió de l’Antiga Massana trenquen les negociacions amb dures crítiques cap al govern Colau

En un contundent comunicat, els defensors de l'Antiga Massana carreguen contra l'alcaldessa i els comuns per ser els "gestors respectables del capital" i la "cara amable" de la burgesia

|

- Publicitat -

Col·lectius veïnals del Raval han trencat les negociacions amb l’Ajuntament de Barcelona després de més d’un any lluitant per la concessió de l’antiga escola Massana. En un contundent comunicat difós a les xarxes socials, qualifiquen el procés de negociació de “carrera d’obstacles” i critiquen amb duresa el paper de Jordi Rabassa i el consistori.

Publicitat

En aquest sentit, afirmen que deixen enrere una taula de negociació plena de “silencis, maniobres mentides, informació parcial i jugades d’última hora”. De fet, asseguren que les només s’ha avançat a empentes i rodolons un cop anunciat el boicot electoral.

Et pot interessar  Un grup de persones irromp a la seu de BComú per reivindicar la concessió de l'Antiga Massana

“Després de 8 anys al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona, Ada Colau i Barcelona en Comú no són més que gestors respectables del capital“, denuncien al comunicat, tot remarcant que els comuns són “la cara amable d’una burgesia que dia a dia saqueja els nostres salaris, aplaca les nostres llibertats polítiques i fa tot el possible per impedir que l’organització com a classe en espais com l’Antiga Massana”.

Per tot plegat, fan una crida a col·lectius, entitats i sindicats a fer ús del “boicot electoral” i a participar de tots els actes de boicot que es facin a la ciutat. Finalment, avisen que continuaran defensant l’Antiga Massana “per tots els mitjans fins a aconseguir la concessió“.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió