Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

Els CDR mostren el seu vessant més solidari, també l’1-O

La protesta dels CDR al centre de Barcelona s’ha traslladat a Nou Barris per intentar aturar un desnonament previst a les 10 del matí al carrer Cadí. Els tres grups, […]

Redacció
Redacció 01/10/2018
Membres dels CDR, a Nou Barris, per aturar un desnonament

La protesta dels CDR al centre de Barcelona s’ha traslladat a Nou Barris per intentar aturar un desnonament previst a les 10 del matí al carrer Cadí. Els tres grups, convocats al mercat de Santa Caterina, a la plaça de Catalunya i a la plaça de Letamendi, han acabat ajuntant-se a la confluència de Gran Via amb el passeig de Gràcia i han tallat aquesta última via fins a la Diagonal. Prèviament ja havien tallat altres carrers com la Via Laietana. Els manifestants s’han quedat una estona a la plaça del Cinc d’Oros impedint el trànsit, però després un centenar ha decidit agafar el metro a la parada de Diagonal per dirigir-se a Vilapicina, on el CDR Nou Barris tenia previst intentar aturar un desnonament. El trànsit ha quedat restablert cap a dos quarts de deu.

Els manifestants s’han concentrat davant el número 36 del carrer Cadí durant una hora aproximadament, fins que, cap a dos quarts d’11 del matí, un dels impulsors de la mobilització per aturar el desnonament ha anunciat que des del jutjat els havien confirmat que el suspenien en no tenir “prou efectius”, segons ha assenyalat. L’anunci ha estat rebut amb aplaudiments i amb consignes com ‘Sense Nou Barris, no hi ha revolució”. Tot seguit, els concentrats s’han desplaçat cap al metro per tornar al centre de Barcelona i unir-se a la manifestació unitària dels CDR, prevista per a les 12 del migdia amb inici als Jardinets de Gràcia.