Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Els alcaldables de Barcelona queden per fer el vermut a la Boqueria quan només queda una setmana per a la campanya

La recuperació de la covid de Colau ha estat un dels destacats de la trobada, que ha estat breu

|

- Publicitat -

El mercat de la Boqueria ha reunit aquest divendres els principals alcaldables de Barcelona quan només queda una setmana per a l’inici de la campanya electoral. El Quiosc Modern, un bar dins del mercat i tocant a la plaça de la Gardunya, ha reunit Ada Colau (BComú), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Xavier Trias (Junts), Anna Grau (Cs), Daniel Sirera (PP) i Eva Parera (Valents). La presència de Colau, que tot just s’ha recuperat de la covid-19, no ha estat confirmada fins aquest mateix matí i ha estat comentat entre altres candidats, que han fet broma a l’hora de saludar-la o apropar-se a ella.

Publicitat

Un altre destacat de la trobada breu ha estat que tot i que la convocatòria parlava d’un vermut, l’únic vermut real ha estat el que s’ha demanat Sirera, que ha fet broma en dir que els altres “enganyen”. La resta han optat per la cervesa, mentre que Parera ha demanat una sangria i Colau una aigua amb gas. La trobada, convocada pel mercat de la Boqueria, ha permès als mitjans de comunicació fer una fotografia amb els set candidats, que tenien un tamboret assignat amb el seu nom escrit en un paper. A proposta de la cap de llista de BComú, han brindat en memòria del ‘Pinotxo’.

Els polítics també s’han fotografiat amb Jordi Mas, president de la Boqueria, i Salvador Capdevila, president honorífic. Fa quatre anys el mercat va organitzar una trobada similar, però en un altre indret, al Quim de la Boqueria. El primer en arribar a la convocatòria ha estat Ernest Maragall, mentre que els últims a fer-ho han estat Xavier Trias i Daniel Sirera. El primer en marxar ha estat el candidat socialista, que s’ha deixat veure poca estona.

Et pot interessar  L'ocupació i l'habitatge centren el primer debat amb tots els candidats de Barcelona, amb Colau al centre dels atacs
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió