Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Elite Taxi passa de l’independentisme i dona suport una candidatura unionista a la Cambra de Comerç

Sense conflicte amb Uber i Cabify, el giracamises de Tito Álvarez demana el vot pel banquer de dretes Carles Tusquets

Redacció 07/05/2019

Gir de 180 graus del sindicat de taxistes “Elite Taxi” de Barcelona. Si en ple conflicte amb Uber i Cabify i amb la Generalitat fent de mediadora va flirtejar amb l’independentisme, ara demana el vot per a la candidatura de Carles Tusquets a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona perquè ha defensat que resulta “de vital importància” que els taxistes tinguin representació en el consell de mobilitat de l’ens cameral.

“La candidatura de Carles Tusquets garanteix al sector el seu suport tant en l’àmbit representatiu com en el del suport per a la seva modernització”, ha manifestat l’organització liderada per Tito Álvarez en un comunicat aquest dilluns.

Elit Taxi ha explicat que s’han reunit amb diverses candidatures a presidir la Cambra de Barcelona i que han escollit aquesta perquè ha arribat a “acords concrets molt positius per al sector a tots els nivells”.

Val a dir que el Cercle Català de Negocis i l’ANC han dut a terme una campanya perquè hi hagi un vot massiu als independentistes a les Cambres de Comerç catalanes.