Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

El tuit de Pisarello sobre la xenofòbia de Valls que li ha sortit car als comuns

“Tots els vots que vinguin, benvinguts siguin per a la investidura”, va dir ahir l’alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau

Redacció
Redacció 10/06/2019
Manuel Valls, en una imatge d'arxiu

“Tots els vots que vinguin, benvinguts siguin per a la investidura”. Són paraules de l’alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau, aquest diumenge en ser preguntada pel suport “sense condicions” de Manuel Valls de cara a la seva investidura. Una actitud que li està passant factura, sobretot, a la xarxa; on els darrers dies molts usuaris s’han dedicat a rescatar de l’hemeroteca tuits de membres de la seva formació criticant el candidat de Cs a Barcelona el passat 26-M.

Un que s’està viralitzant especialment és del fins fa poc primer tinent d’alcaldia de Barcelona i actual diputat i primer secretari de la Mesa del Congreso, Gerardo Pisarello, de l’octubre del 2018. Es tracta d’una publicació on criticava la detenció i expulsió de França a Kosovo d’una nena gitana de 15 anys durant una excursió escolar impulsada pel mateix Valls, que va ser molt criticat per la seva manca d’humanitat a l’hora d’ordenar expulsions entre els prop de 20.000 gitanos de l’est d’Europa que vivien a França quan era Ministre d’Interior. Ara, les paraules de Pisarello aleshores li han sortit cares.

Relacionats