Dilluns, 18 d'octubre de 2021 - Edició 1180
La República

El Teatre Lliure anunciarà el dia 14 de setembre un concurs internacional per triar nou director

Aquest matí s’ha reunit la junta de govern del Teatre Lliure per tal d’avaluar la situació de la institució després de la dimissió del seu director, Lluís Pasqual. Segons ha […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 07/09/2018
Primer pla del director del Teatre Lliure Lluís Pasqual durant la roda de premsa de presentació de la temporada 2018/2019 / ACN

Aquest matí s’ha reunit la junta de govern del Teatre Lliure per tal d’avaluar la situació de la institució després de la dimissió del seu director, Lluís Pasqual. Segons ha pogut saber La República per via de la conselleria de Cultura, a la reunió de la junta s’ha decidit fer confiança a l’equip directiu, encapçalat per Clara Rodríguez (actual sotsdirectora del Teatre Lliure) que actuarà de forma interina. Alhora que convocar un concurs internacional per triar el nou director del teatre.

Aquesta decisió de la junta és l’única que s’ha pres a la reunió. Una proposta que encara ha de passar el filtre del Patronat que l’aprovarà o no el dia 14, quan té fixada la seva reunió. Segons fonts del Teatre Lliure, aquesta conclusió encara no és una proposta, ja que per la rapidesa de les declaracions, encara no s’ha pogut fer efectiva com a tal.

La Junta de Govern del Teatre Lliure està formada pel president, Ramon Gomis; el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; la secretària general del Departament de Cultura, Maria Dolors Portús; la directora de l’INAEM del Ministeri de Cultura, Amaya de Miguel; i el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona Oriol Lladó; Guillem-Jordi Graells, Jordi Maluquer, Maria Martínez i Miquel Molins. Tomás Segura n’és el secretari.