Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

El SX3 presenta ‘Beta: Univers Magsys’, el primer videojoc en l’entorn del Metavers inspirat en la cultura, les tradicions i la mitologia catalanes

Es tracta de la primera vegada que una ficció infantil irromp en el panorama del Metavers en forma de videojoc

Redacció 13/03/2023

El nou canal infantil i juvenil de TV3, SX3, s’ha aliat amb la productora catalana Gestmusic per llançar el primer videojoc d’una ficció infantil en l’entorn del Metavers, amb l’objectiu de “connectar amb els hàbits de consum dels nens i nenes”. El llançament del joc, anomenat ‘Beta: Univers Magsys’ es farà de forma oficial durant el festival de tecnologia del Mobile World Congress, Tech&Play, que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Barcelona.

El videojoc inclou elements i conceptes inspirats en la cultura, les tradicions i la mitologia catalanes, segons ha pogut saber ‘El Nacional.cat’, i acollirà un videojoc cooprtatiu per a grups de 4 persones, que jugaran plegades per aconseguir la victòria. Tanmateix, també s’hi podrà jugar de manera individual i en grups menors, de 2 i 3 persones.

La productora del joc ha treballat perquè la navegació sigui segura, de manera que hi ha opcions típiques d’altres videojocs que, en aquest, no estaran disponibles, com ara un xat lliure amb la resta d’usuaris. A la vegada, en la fase de manteniment i gestió de la comunitat, hi haurà disponible una línia directa per a consultes o dubtes.