Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i Arran insten els joves a continuar amb les mobilitzacions al carrer

|

- Publicitat -

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Arran Manresa han instat el joves a continuar amb les mobilitzacions al carrer fins que no s’assoleixin els següents objectius: un referèndum vinculant, la dissolució del Govern -amb Buch al capdavant-, la desaparició dels antiavolts i l’amnistia de tots els presos polítics. Els joves denuncien la criminalització que, segons diuen, pateixen arran dels aldarulls i avisen “que fer-ho és molt perillós”. “Al final, la resposta de la sentència ha estat la gota que ha fet vessar la pica d’un jovent que hem crescut en un ambient de crisi, veient com et claven cops de porra defensant unes urnes i un futur molt negre amb sous de merda”, ha assegurat el Nil, representant del SEPC.

Publicitat

Els joves es queixen que el Govern “els ha girat l’esquena” pel fet que, per exemple, els han acusat d’infiltrats a les manifestacions. Per això, asseguren que no se senten representants per un Govern “amb partits independentistes que només defensen la independència si és per mantenir la seva poltrona”. Aquesta tarda, el SEPC i Arran Manresa han convocat una assemblea a Manresa per decidir noves accions de protesta.

Et pot interessar  Crit d'ajuda de la pagesia des de Barcelona: demanen ajuts immediats pel tancament dels canals i una "solució de país" per evitar una "mort anunciada"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió