Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1161
La República

El PSOE desautoritza Díaz: “No hi ha raons pel 155, la direcció del partit la marca Pedro Sánchez”

La pèrdua de la Junta d’Andalusia ha reobert les ferides al PSOE, amb una Susana Díaz que ha tornat a atiar l’odi contra Catalunya per tapar totes les seves vergonyes. […]

Redacció
Redacció 26/12/2018
Díaz i Sánchez, en un acte electoral del PSOE a Andalusia

La pèrdua de la Junta d’Andalusia ha reobert les ferides al PSOE, amb una Susana Díaz que ha tornat a atiar l’odi contra Catalunya per tapar totes les seves vergonyes. La presidenta andalusa en funcions va suggerir, el dia de Nadal, una nova aplicació de l’article 155.

La resposta del PSOE no s’ha fet esperar; “no hi ha raons pel 155, la direcció del partit la marca Pedro Sánchez”, ha afirmat Iratxe García, membre de l’executiva socialista. Una desautorització en tota regla a les paraules de Díaz, criticades durament pel president Carles Puigdemont.

García ha recordat a Díaz i també als barons del PSOE que “el 155 ja es va aplicar i no va resoldre el problema, així que cal buscar alternatives”. Respecte de la trobada entre el president del Gobierno i Quim Torra, els socialistes insisteixen que “el dret a l’autodeterminació no existeix i per això cal negociar una modificació de l’Estatut”.