Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

El PSC aprofita la manca d’estrategia entre JxCat i ERC per burxar el Govern

Granados sobre la relació de JxCat i ERC; “Estan barallats i cada dia que passa ho estan més”

Redacció 14/05/2020
La portaveu del PSC-Units per Avançar, Eva Granados, atenent els mitjans abans de l'inici de la manifestació feminista del 8-M, el 8 de març del 2020 (Horitzontal).

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, exigeix “un govern capaç d’afrontar el que ve, amb consens i unitat política i capacitat per donar seguretat econòmica i global” després de la pandèmia, i per això ha assegurat que caldrà anar a votar quan millori l’emergència sanitària. Aquest és el balanç que fan els socialistes del mandat de Quim Torra, quan fa dos anys que el van investir com a president de la Generalitat. “El perill d’una mala gestió és que arriba una crisi sanitària en el pitjor moment i no has fet els deures”, ha criticat en un vídeo difòs a Twitter, on també critica les desavinences entre JxCat i ERC: “Torra dir que estaven barallats i cada dia que passa ho estan més”.

Granados ha carregat contra el Govern per les “retallades” en salut, per “no haver desplegat bé la renda garantida de ciutadania”, “no defensar l’escola pública ni el professorat” i “haver convertit els mitjans públics en instruments de manipulació”. “Quan tot millori, caldrà anar a votar”, ha etzibat.