Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

El primer Canet Rock a Mallorca fa vibrar 12.000 persones amb música en català

Artistes com Oques Grasses, Zoo, Stay Homas, Suu, La Pegatina i Els Catarres han animat a ballar els assistents durant 12 hores ininterrompudes de festival

Redacció 24/07/2022

Èxit de la música en català. 12.000 persones, segons els organitzadors, han vist sortir el sol d’aquest diumenge des d’Alcúdia després de 12 hores ininterrompudes de música en directe a la primera edició del Canet Rock Mallorca. Artistes com Oques Grasses, Zoo, Stay Homas, Suu, La Pegatina i Els Catarres han animat a ballar i cantar els assistents al festival, que també ha acollit artistes locals com Mdmar, O-Erra, Xanguito, Anegats i Pèl de Gall.

En total, s’havien previst 12 concerts en un sol escenari amb una simbiosi de bandes d’arreu del territori de parla catalana i la voluntat de “projectar” les formacions balears. Tot plegat, demostra que la música en català és rendible i mou milers de persones.

“Per primera vegada veiem sortir el sol des d’Alcúdia! Hem fet història! Gràcies, gràcies i més gràcies per fer possible Canet Rock Mallorca”, han publicat els organitzadors a les xarxes.