Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

El primer Canet Rock a Mallorca fa vibrar 12.000 persones amb música en català

|

- Publicitat -

Èxit de la música en català. 12.000 persones, segons els organitzadors, han vist sortir el sol d’aquest diumenge des d’Alcúdia després de 12 hores ininterrompudes de música en directe a la primera edició del Canet Rock Mallorca. Artistes com Oques Grasses, Zoo, Stay Homas, Suu, La Pegatina i Els Catarres han animat a ballar i cantar els assistents al festival, que també ha acollit artistes locals com Mdmar, O-Erra, Xanguito, Anegats i Pèl de Gall.

Publicitat

En total, s’havien previst 12 concerts en un sol escenari amb una simbiosi de bandes d’arreu del territori de parla catalana i la voluntat de “projectar” les formacions balears. Tot plegat, demostra que la música en català és rendible i mou milers de persones.

“Per primera vegada veiem sortir el sol des d’Alcúdia! Hem fet història! Gràcies, gràcies i més gràcies per fer possible Canet Rock Mallorca”, han publicat els organitzadors a les xarxes.

Et pot interessar  La vintena edició de l'Acústica tanca amb 120.000 espectadors i consolida el "relleu generacional" d'artistes i públic
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió