Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

El president Puigdemont surt en defensa de la presidenta Forcadell

En un seguit de piulades afirma: “Hem de neutralitzar els estrategues de la desunió. El fracàs de l’estratègia de la desunió per avançar en el procés d’independència és notori”

Redacció 02/10/2022

En aquest enfilat el president Puigdemont surt en defensa de la unitat d’acció independentista i diu que cal acabar amb els que busquen dividir el moviment independentista.

“Cal neutralitzar els estrategues de la desunió”

“I quan interessadament confonen anècdotes —una pintada, una pancarta, un insult— amb la representació de l’independentisme que els fa nosa per assolir allò que creuen que és el seu destí natural, no ens hauríem hagut d’indignar? No hi vèiem símptomes d’antipolítica i de populisme?”, ha seguit amb la seva pregunta retòrica Puigdemont, que ha finalitzat reclamant “neutralitzar els estrategues de la desunió”. “El fracàs de l’estratègia de la desunió per avançar en el procés d’independència és notori. El poc temps que vam anar junts vam fer coses colossals”, ha rememorat l’expresident català. “Anant junts vam anar lluny (…). Aquest el camí. No n’hi ha d’altre”, ha conclòs Puigdemont.