Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

El PPC, sobre l’acord de pressupostos: “Erosiona les institucions democràtiques de tot Espanya”

Fernández vincula el pacte amb la reforma del Codi Penal i acusa Illa de “seguidisme” al Govern

Redacció 01/02/2023
El líder del PPC, Alejandro Fernández Data de publicació: dimecres 25 de maig del 2022, 12:23 Localització: Barcelona Autor: Sílvia Jardí

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat que l’acord de pressupostos del Govern amb el PSC i els comuns “erosiona les institucions democràtiques de tot Espanya”. En un comunicat, els populars critiquen l’acord i el vinculen amb la reforma del Codi Penal, i afegeixen que es tracta d’un acord “amb el separatisme en tots els seus objectius polítics”. A més, Fernández ha acusat el líder del PSC, Salvador Illa, de “mentir” quan assegura que “no està buscant un tripartit amb separatistes”.

“Teníem raó quan durant la campanya alertàvem que el veritable objectiu d’Illa era arribar a aquest tipus d’acord”, ha exposat. “Illa va mentir en campanya electoral quan va assegurar que es presentava per ser una alternativa al separatisme i ha acabat pactant amb ells, i va mentir quan va constituir el mal anomenat ‘govern alternatiu’ per finalment fer seguidisme del Govern de Pere Aragonès”, ha carregat.