Dimarts, 24 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

El PP titlla ara Colau d'”aprenent de Goebbels” per criticar la proposta de Casado sobre les dones migrants

Ja no són només els independentistes: pel PP, qualsevol que critiqui les seves postures -sigui quin sigui el tema- és comparable amb els nazis. De fet, avui mateix, el líder […]

Redacció
Redacció 14/03/2019
Alberto Fernández, líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona / ACN

Ja no són només els independentistes: pel PP, qualsevol que critiqui les seves postures -sigui quin sigui el tema- és comparable amb els nazis. De fet, avui mateix, el líder popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, rectificar les seves crítiques a la proposta del PP sobre dones migrants sense permís de residència a Espanya que donin els seus fills en adopció. “Si Ada Colau no vol ser una alumna de Goebbels, ha de rectificar i dir la veritat”, ha dit en referència al ministre nazi Joseph Goebbels.

“Tots sabem que els nazis repetien una mentida per fer creure que era veritat”, ha asseverat Fernández en una publicació a Twitter, després que Colau titllés de masclistes, racistes, feixistes i classistes els populars per la seva proposta. “Només faltava segrestadors de nens”, ha asseverat Colau en la mateixa xarxa social.

>

Relacionats