Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Edició 1000
La República

El PP substitueix el diputat acusat d’agressió sexual per un perfil més homòfob

El substitut de Daniel Serrano és l’actual regidor a Barcelona, Óscar Ramírez, conegut per negar-se a casar persones del mateix sexe per motius de “consciència”

Redacció
Redacció 28/01/2021
Pla mitjà del portaveu del PP de Barcelona, Óscar Ramírez, davant l'estació de Sants amb una proposta de placa per la plaça dels Països Catalans. Imatge del 6 de desembre del 2020. (Horitzontal)

El Partit Popular de Catalunya no ha sabut trobar un perfil apartat de les polèmiques per substituir el recent dimitit Daniel Serrano, que va marxar arran d’una investigació per presumpte agressió sexual. El nou nomenament és Óscar Ramírez, que actualment és regidor dels populars a l’Ajuntament de Barcelona, i destaca per ser un perfil al qual li sobra homofòbia: Ramírez es va negar a casar persones del mateix sexe, al·legant motius de “consciència”. Aquest fet es remunta al 2014, que per culpa de les seves declaracions, el personal del districte va haver de col·locar un altre regidor d’última hora per oficiar el casament de dues dones.

Segons ha informat el diari El Plural, membres de la formació han criticat que s’ha pres aquesta decisió sense ni tan sols consultar-ho amb el Comitè executiu.