Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El PP s’acarnissa amb els presos polítics i els exiliats registrant aquesta modificació legal al Congreso

El PP ha registrat aquest dimecres al Congrés dels Diputats una iniciativa per modificar la llei d’enjudiciament criminal per tal que les persones acusades del delicte de rebel·lió no puguin […]

Redacció
Redacció 02/01/2019
Pablo Casado, en un acte de partit / PP

El PP ha registrat aquest dimecres al Congrés dels Diputats una iniciativa per modificar la llei d’enjudiciament criminal per tal que les persones acusades del delicte de rebel·lió no puguin rebre recursos públics, ignorant descaradament el dret a la presumpció d’innocència. Així ho ha anunciat el líder dels populars, Pablo Casado, des de Melilla. “Això va per Puigdemont, que no pot estar vivint en un palau pagat per l’administració de la Generalitat, quan aquesta ha perdut 80.000 milions d’euros del FLA”, ha etzibat.

D’altra banda, Casado ha insistit a demanar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya “de forma ferma, urgent, sense terminis i sense límits competencials fins que es respecti la llei, la convivència i es recuperi la prosperitat a Catalunya”.

Reforça el seu discurs xenòfob

En la seva tercera visita a Melilla des que és president del PP, Casado també ha portat un dur discurs contra la immigració.  “La integración es no ser un inmigrante aparte de la sociedad que te recibe sino ser parte de esa sociedad”, ha dit i ha mostrat el seu suport a “las fuerzas y cuerpos de seguridad del estado para defender las fronteras españolas” a qualsevol preu.