Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

El PP no pot col·locar enlloc un alt càrrec de les clavegueres de l’Estat

Ignacio Cosidó, mà dreta de Jorge Fernández Díaz a Interior i conegut pel polèmic missatge de Whatsapp on es vanagloriava de controlar la justícia per darrere, s’ha quedat sense feina

Redacció 01/08/2019
Ignacio Cosidó, exportaveu del PP al Senat / Flickr

La davallada del PP en el darrer cicle electoral ha provocat una important pèrdua d’ingressos pel partit i a més, també comporta que molts dirigents s’hagin quedat sense la possibilitat d’optar a un càrrec dins l’administració pública. Aquest és el cas d’Ignacio Cosidó, mà dreta de Jorge Fernández Díaz al ministeri d’Interior i autor del polèmic missatge de Whatsapp on es vanagloriava de controlar “la justícia pel darrera”.

El fins fa poc portaveu del PP al Senat ha estat desplaçat per poder així endollar Javier Maroto com a senador de designació directa per Castella i Lleó. Segons informa El Independiente, Pablo Casado va intentar col·locar Cosidó en alguns dels governs regionals o autonòmics que encara es troben en mans del Partit Popular, sense èxit. La majoria de dirigents territorials veuen l’exsenador com una amenaça per la seva implicació amb les clavegueres de l’Estat.