Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

El PP de Barcelona va més enllà: Vol obrir una “oficina de suport” a “agredits per retirar llaços grocs”

El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha explicat aquest diumenge que el seu grup municipal vol obrir “una oficina de suport i assessorament” a aquelles […]

Redacció
Redacció 26/08/2018
Primer pla del president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández / ACN

El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha explicat aquest diumenge que el seu grup municipal vol obrir “una oficina de suport i assessorament” a aquelles persones “denunciades, sancionades o agredides per retirar llaços grocs” a la ciutat.

El cap de files populars ha fet aquestes declaracions després de la baralla que es va produir al parc de la Ciutadella, on una dona va ser agredida per un home després que els fills d’ella arrenquessin llaços grocs. “Volem defensar i donar suport a aquelles persones sancionades denunciades o perseguides per les seves idees per l’independentisme”, ha assegurat Fernández Díaz, que només ha detallat que aquesta “oficina” està formada per “lletrats”.

El popular ha admès que col·locar llaços grocs pot ser un exercici de llibertat però alhora “és una infracció” de les ordenances municipals i, per tant, les persones que els pengen haurien de ser sancionades. En aquest sentit, Fernández Díaz ha criticat tant l’Ajuntament com la Generalitat, que, segons ell, haurien d'”impedir la “col·locació” d’aquests símbols i “garantir” la neutralitat política. “El llaç groc, lluny de convertir-se en un sinònim de llibertat, s’està convertint en una soga a la convivència”, ha lamentat.

Relacionats