Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

El PP català converteix el ridícul del seu líder al Parlament en una campanya

Aprofita el moment que va entonar una tornada d’una cançó d’una icona unionista, Manolo Escobar

Agències 01/08/2019
La campanya del PPC amb Alejandro Fernández

El líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, va posar-se a cantar fa uns dies des de la tribuna del Parlament. Va entonar una tornada d’una cançó d’una icona unionista, Manolo Escobar, anomenada ‘Solo te pido’; en un moment que només li va valer per fer el ridícul davant les càmeres.

Però lluny d’esbroncar-lo, el PP català ha aprofitat el moment per a crear una campanya amb el lema ‘Alejandro, tu Nueva Voz en Catalunya’, que pretén visualitzar el seu president “davant la falta de lideratge per part de l’oposició constitucionalista” i que emula la línia gràfica del concurs de televisió musical ‘La Voz’.

En un comunicat, el partit ha explicat que la campanya consta de diverses fases i que la primera, que ja està en marxa, es basa en la creació d’una web (tunuevavoz.com) en la qual es poden veure “les intervencions més destacades” de Fernández al Parlament. La campanya s’emmarca en els mesos d’agost i setembre, i en la segona fase el PP utilitzarà suports com ara els pals publicitaris per difondre-la, a més de les xarxes socials del partit.