Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

El PP carrega contra Societat Civil Catalana

|

- Publicitat -

El Partit Popular ha acusat Societat Civil Catalana “d’agafar un camí equivocat i voler actuar com un partit polític”. El president dels populars catalans, Alejandro Fernández, ha recordat als dirigents de l’entitat espanyolista que aquesta va nèixer per “defensar els drets civils dels catalans no nacionalistes”.

Publicitat

Sobre la iniciativa plantejada pel vicepresident d’aquesta entitat i secretari d’Organització, Xavier Marín, de prohibir que els partits independentistes puguin presentar-se a les eleccions, s’ha remès a la llei de partits, on “està perfectament tipificat” per què es pot il·legalitzar una formació. “És el moment en què algú recolzi explícitament la violència o la practiqui. És el límit per a nosaltres en democràcia, la línia vermella”, ha subratllat.

“No aniria més enllà”, ha conclòs. Preguntat per l’aposta per figures externes al PPC com Cayetana Álvarez de Toledo –única diputada popular per Catalunya al Congrés– o Josep Bou –líder del grup municipal a Barcelona–, ha garantit que està “completament compromès” amb aquestes figures i ha obert la porta del partit a noves col·laboracions amb “persones potents”. “Hem demostrat que som el partit més obert al talent de fora del propi nucli del partit i crec que això no s’ha de canviar; al contrari, s’ha d’aprofundir”.

Et pot interessar  Puigdemont llança un contundent recordatori "per a la gent que empatitza amb un ministre espanyol" en referència a Bolaños i Ayuso
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió