El pa de pagès que fan a Montserrat Forners, al barri del Guinardó de Barcelona, és el millor d’aquest 2022, segons el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pa de Pagès Català. Es tracta d’un negoci familiar fundat l’any 1894 i que encara sobreviu en un món de grans franquícies.
El flequer David Hernández ha obtingut un premi en metàl·lic de 2.000 euros i una placa acreditativa com a guanyador del concurs. A més, en 2021 la fleca ja es va emportar el guardó al Millor Llonguet de Catalunya.
Els altres finalistes van ser Mònica Gregori, (L’Obrador dels 15, Barcelona) Andreu Bertran (Forn Mistral, Barcelona), Joan Urrea (Forn Artesà l’Espurna, Berga), i Francesc Massana (Forn Massana , Cornellà de Llobregat). Aquest concurs anual té com a objectiu donar a conèixer les fleques integrades dins la IGP.
Ver esta publicación en Instagram